Tel: 0522-168 00 | Adress: Kungsgatan 2, 451 30 Uddevalla

Effektfulla slingor

13 mars, 2013 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

Hej!

Idag gjorde jag en riktigt snygg folieslingning!

Vi hade tidigare gjort nästan bara mörka/röda ganska breda slingor i ett ganska ljust utgångsläge. Nu hade det tvättats ur och vi ville skapa ännu mer kontraster. Jag la mörkbrun/röda breda slingor varvat med en guldig ljusfärg och blekning som jag också la breda slingor med. För att skapa så mycket effekt som möjligt till håret. Blev supersnyggt! Viktigt är att vårda håret mellan färgningarna så att man hela tiden kan förnya sig utan att håret tar allt för stor skada. Kunden använder Kevin.Murphy och Moroccanoil hemma.

 

 

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kevin Murphy, Goldwell, Vision, Kérastase, Orofluido, American Crew, Joico, KMS, GHD, TIGI, Fudge, Wella, L’ORÉAL professionnel, Lernberger  Stafsing, Lanza, Schwarzkopf, style Masters, d:fi, uniq1, HH Simonsen, Matrix, Revlon, Topik,  Nashi, L’occitane, Glorious, DS Labs, Kebelo