Tel: 0522-168 00 | Adress: Kungsgatan 2, 451 30 Uddevalla

Kombinerad frisörtid

8 mars, 2013 | 0 kommentarer | Kategorier: Blogg

Hej!

Här om dagen kom en mamma med sin dotter till mig och skulle fixa håret. Mamman skulle klippa och färga, dottern skulle klippas. Där kunde vi kombinera, så att jag klippte dottern under mammans verkningstid! Effektivt och bra för alla parter!

På flickan klipptes en tuff osymetrisk frisyr. På mamman klippte vi en kort frisyr med markanta kanter och urflikat uppe i. För att förstärka frisyren färgade jag även in sidorna och nacken mörkare, och drog i lite ljusare i topparna uppe i! Blir en snygg effekt.

/linnea

Inga kommentarer än.

Skicka kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kevin Murphy, Goldwell, Vision, Kérastase, Orofluido, American Crew, Joico, KMS, GHD, TIGI, Fudge, Wella, L’ORÉAL professionnel, Lernberger  Stafsing, Lanza, Schwarzkopf, style Masters, d:fi, uniq1, HH Simonsen, Matrix, Revlon, Topik,  Nashi, L’occitane, Glorious, DS Labs, Kebelo